top of page

Miten valmistautua kvanttihypnoosi-istuntoon?

 

1. Mieti ennen istuntoa:

- miksi haluat istunnon (haluathan istunnon itse - sinun oma motivaatiosi on avainasemassa onnistuneelle istunnolle)

- mihin elämänasiohin haluat selvyyttä / muutosta / parannusta

 

Halutessasi voit tehdä kysymys- ja toivelistan edellä mainittuihin asioihin liittyen (max. 5 asiaa tärkeysjärjestyksessä).  Oman elämän ja asioiden miettiminen ja jäsentäminen laittaa prosessin alulle ja helpottaa näin jo varsinaista istuntoa. Luota kuitenkin, että saat istunnosta juuri sen, mitä eniten tarvitset. Tiedosta myös, että se ei ole välttämättä ollenkaan sitä, mitä haluat.

2. Kuuntele alla oleva äänite, mieluiten korvakuulokkeilla ja useamman kerran ennen istuntoamme. (Taustamusiikki: www.orindaben.com)

Asettaudu niin, että kehosi voi hyvin rentoutua, mielellään makuulleen, ja kuuntele tekemäni äänite omassa rauhassasi. Eikä haittaa vaikka nukahtaisit sen aikana, joten sitä kannattaa kuunnella iltaisin. Jo parin kerran kuuntelu tekee äänitteessä olevat elementit ja ääneni mielellesi niin tutuiksi, että istuntomme aikana sinun on helppoa rentoutua ja kokea kvanttihypnoosi. Mieti etukäteen, ennen kuin aloitat kuuntelun, henkilökohtainen, omaa elämääsi koskeva kysymys, johon toivot vastausta/ohjeistusta sisäiseltä viisaudeltasi, ts. korkeimmalta tietoisuudeltasi. Luota, että saat vastauksen. Kaikki tieto on sinussa. Älä kuitenkaan lannistu, jos koet ettei vastaus avaudu. Se avautuu kyllä, kun on oikea aika.

3. Salli itsellesi kaikki edut mitä voit istunnossa saavuttaa ja ota tähän avuksi helppo, mutta tehokas työkalu, joka äänitteen tavoin myös auttaa mieltäsi luottamaan tulevaan kokemukseen. Linkin takana oleva harjoitus tekee istunnosta entistä sujuvamman.

bottom of page