• Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon
  • Grey YouTube Icon

© 2019 by Marjut Saariniemi

Kvanttihypnoosimatka ryhmälle

Maailma ympärillämme tarjoaa monenlaista teoriaa ja "tutkittua faktaa", ja hyvää tarkoittavat ihmiset jakavat mielipiteitään totuutena. Kaikilla on näkemyksensä, mutta moni unohtaa vieläkin sen, että tällä tasolla, jolla elämme ei ole olemassa absoluuttista totuutta mistään. Siis totuutta, joka pätisi samanaikaisesti kaikille. Me jokainen olemme ainutlaatuisia ja valitsemme itse (joko tietoisesti tai tiedostamattamme) sen, mikä on meille totta ja hyvää tai huonoa. Jos valintojamme ohjaa pelko, pienennämme itsemme ja saatamme seurata totuutta, joka on jonkin toisen ihmisen tai tahon määrittelemä, VAIKKA henkilökohtainen kokemuksemme olisikin tästä poikkeava. Tällöin pelko estää meitä uskomasta ja luottamasta itseemme. Kun pysähdymme itsemme äärelle ja käännämme huomion sisäänpäin, sisäinen viisaus, intuitio, korkein tietoisuus - mitä nimeä käytämmekään - auttaa meitä näkemään asioita laajemmasta perspektiivistä käsin. Tällöin alamme vihdoin löytämään oman totuutemme ja luottamuksen itseemme. Ks. aiheesta lisää: Todellisuuden monet kasvot ja Rakastaa, ei rakasta, rakastaa.

Sisäinen viisautemme ohjaa aina rakkaudesta käsin. Ehkäpä juuri siksi sisäänpäin kääntymisellä on pitkä historia; itsemme ääreen pysähtyminen tukee monin tavoin hyvinvointiamme ja auttaa löytämään oman voimamme.

Kuva on lokakuun 2017 Free Spirit tapahtumasta. Kiitos mukanaolleille.

Pidän ryhmille kvanttihypnoosimatkoja, joissa huomio käännetään sisäänpäin ja pyydetään ohjausta sisäiseltä viisaudelta. Matka tapahtuu joko joogamatolla maaten tai tuolissa mukavasti istuen. Kvanttihypnoosin aikana voi kokea sisäisen maailman rikkauden ja saada vastauksia korkeammalta minältä, ja yleensä sen aikana on koko ajan tietoinen ulkoisesta ympäristöstä. Kokemusta voisi verrata ohjattuun meditaatioon sillä poikkeuksella, että induktion (transsiin auttavan ohjauksen) jälkeen jokaisen oma sisäinen viisaus kuljettaa kokijaa sellaiseen kokemukseen mitä hän eniten tarvitsee saadakseen parhaan mahdollisen avun. Kokemus on henkilökohtainen vaikkakin ryhmän jäsenet voivat kokea samankaltaisia tarinoita, elämiä, tuntemuksia ja/tai teemoja. Voit lukea lisää kvanttihypnoosista täältä

Kannustan ihmisiä mukaan ryhmätapahtumiin, koska ryhmänä saamme aikaan huomattavasti enemmän kuin yksin. Opettajani Dolores Cannon kirjoitti kirjassaan The search for hidden sacred knowledge: "Työssäni on monta kertaa korostunut mielen voima keskittymisessä ja luomisessa. Tärkeä viesti (asiakkaiden korkeimmalta tietoisuudelta) on, että jos yhden ihmisen mielen voima voi muuttaa olosuhteita, niin kuvittele mitä ryhmä voi saada aikaan. Jos saa ryhmän ihmisiä keskittymään yhteen asiaan niin se voi muuttaa maailmaa ja todella saada ihmeitä aikaan. Koska ryhmän voima ei ole ainoastaan moninkertainen vaan paljon paljon enemmän. Ryhmällä on valtava voima.” 

 

Näissä tilaisuuksissa autamme toisiamme keskittymään rakkauden ohjaukseen ja näin vapautumaan pelon harhakuvista. Tällöin alamme luontaisina luojina luomaan elämäämme toisenlaisesta ymmärryksestä ja luottamuksesta käsin.

29.12. tilaisuus on täynnä. Seuraava tilaisuus on helmikuussa (pvm vielä auki)

Paikka: Auringonsillan joogastudio, Pursilahdenranta 2D, Vuosaari, Helsinki 

Hinta: varallisuutesi mukainen lahjoitus paikan päällä 1€-20€ 

Vuoden vaihtuessa on hyvä hetki päästää irti vanhasta ja ottaa uusi vuosi vastaan uudenlaisella tietoisuudella. Meistä jokainen luo elämäänsä joka hetki, vaikka emme useinkaan tiedosta sitä ja saatamme tästä johtuen luoda samoja ongelmia vuodesta toiseen. Historia on siis saattanut alkaa toistamaan itseään, mutta kun tietoisuutemme avautuu haluamme valita toisin. 

Tässä tilaisuudessa kvanttihypnoosi tapahtuu joogamatolla maaten. Laita päällesi mielellään rennot, lämpimät vaatteet ja villasukat jalkaan. Ota mukaasi myös vesipullo. Jotta saisit tilaisuudesta parhaan mahdollisen hyödyn, siihen olisi hyvä valmistautua hiukan etukäteen. Ks. ohjeet tästä

Ilmoittautumiset: maiju.saariniemi@me.com

Lämpimästi tervetuloa :)