top of page
UpliftEpicNightSkies6.jpeg

Valmistautuminen kvanttihypnoosimatkaan

 

1. Kuuntele alla oleva äänite, mieluiten korvakuulokkeilla ja useamman kerran ennen tapahtumaa. (Taustamusiikki: www.orindaben.com)

Asettaudu niin, että kehosi voi hyvin rentoutua, mielellään makuulleen, ja kuuntele tekemäni äänite omassa rauhassasi. Eikä haittaa vaikka nukahtaisit sen aikana, joten sitä kannattaa kuunnella iltaisin. Jo muutaman kerran kuuntelu tekee äänitteessä olevat elementit ja ääneni mielellesi tutuiksi, jolloin sinun on helppoa rentoutua, päästä transsiin ja kokea kvanttihypnoosimatka tulevassa tapahtumassamme. Mieti etukäteen, ennen kuin aloitat kuuntelun, henkilökohtainen, omaa elämääsi koskeva kysymys, johon haluat vastauksen tai ohjeistusta sisäiseltä viisaudeltasi, ts. korkeimmalta tietoisuudeltasi. Luota, että saat vastauksen. Kaikki tieto on sinussa. Älä kuitenkaan lannistu, jos koet ettei vastaus avaudu. Se avautuu kyllä, kun on oikea aika.

2. Alla oleva harjoitus antaa myös rationaaliselle mielelle/egolle positiivista viestiä tulevasta kokemuksesta, joten sitä kannattaa tehdä heti herättyäsi, kadulla kävellessäsi, siivotessasi... ylipäätään aina kun sinulla on mahdollisuus haaveiluun. Luo mielessäsi TARINA kvanttihypnoosimatkan jälkeisestä tilanteesta ja liitä tähän tarinaan POSITIIVINEN TUNNE. Ajattele KUIN KAIKKI OLISI JO TAPAHTUNUT. Ja näin se tapahtuu:  

- Keksi yksinkertainen tarina, jota voit toistaa mielessäsi kuin elokuvaa.

Voit esimerkiksi kuvitella, että olet kävelemässä pois tapahtumasta kiitollisena kaikesta siitä mitä se sinulle avasi (määrittelemättä mitä tapahtui!). Tai voit kuvitella tilanteen, jossa kerrot ystävällesi/puolisollesi uskomattoman hienosta kokemuksestasi. Keksi tässä tapauksessa itsellesi positiivinen repliikki ja toista se mielesi elokuvassa aina samanlaisena, esim. "En osannut kuvitellakaan mitä kaikkea siinä voi tapahtua." tai "Mieletöntä miten onnellinen olen."   

- Hae positiivinen tunne kuten kiitollisuus, onnellisuus tai iloisuus.

Muistele hetkeä, jolloin olet ollut todella onnellinen; (ensi)rakkaus, äidiksi/isäksi/isovanhemmaksi tuleminen, hyvien uutisten kuuleminen, itsensä ylittäminen, lemmikin hoitaminen, luonnossa samoilu. 

- Yhdistä tarina ja positiivinen tunne.

Todella tunne kehossasi tarinan positiivinen lopputulema.

- Tee tätä huomion antamista onnistuneelle lopputulemalle päivittäin ennen tapahtumaa.

Toista mielesi elokuvaa varsinkin ennen nukahtamista ja heti herättyäsi. Hymyile samalla :)

HUOM! ÄLÄ TEE HARJOITUSTA, JOS ET SAA KIINNI POSITIIVISESTA TUNTEESTA!

3. Tee näitä harjoituksia VAIN jos olet motivoitunut ja ne resonoivat sinulle. Ole itsellesi armollinen, äläkä tee mitään velvollisuuden tunteesta. Kvanttihypnoosimatka onnistuu hienosti ilman näitä harjoituksiakin, sillä ryhmänä me automaattisesti tuemme toinen toisiamme tässä kokemuksessa. Tule siis avoimin mielin ilman ennakko-odotuksia ja LUOTA, että tilaisuus antaa sinulle juuri sen mitä eniten tarvitset.

bottom of page