top of page

Olemukseni Valossa -ryhmätilaisuudet

Pysähdy päiväksi oman itsesi äärelle ja löydä yhteys sisimpääsi

BIR_4153.jpg

Seuraava tilaisuus näillä näkymin kesällä Helsingissä.

Hinta: 55€
Kyselyt ja alustavat ilmoittautumiset: maiju.saariniemi@me.com

Kuva: Birgitta Kulmala

Olemukseni Valossa -ryhmätilaisuudet ovat omia kokonaisuuksia tässä ja nyt -hetkessä, ja tarkoitettu kaikille, joita tilaisuus kutsuu. Ehkä sinun on vaikeaa kuunnella omaa sisintäsi ja meditoida. Ehkä jopa epäilet kykyjäsi. Tai ehkä jo tunnet yhteyden sisimpääsi, mutta haluat entisestään vahvistaa sitä, ja päästää irti kaikesta mikä estää aitouden ja rakkaudesta käsin elämisen. Nämä tilaisuudet avaavat tietoisuutta ja auttavat meitä pääsemään yhteyteen oman todellisen valo-olemuksemme kanssa.

Päivän aikana keskustellaan elämästä ja kuolemasta, anteeksiantamisen voimasta, läsnäolon merkityksestä, sisäisestä viisaudesta ja kaikesta mitä siihen hetkeen nouseekaan. Olemme toistemme peilejä auttaen toisiamme näkemään itsemme selkeämmin. Päivä on monella tapaa eheyttävä, sillä keskustelujen ja erilaisten harjoitusten lisäksi ryhmä pääsee sisäiselle matkalle mm. rummutuksen ja kvanttihypnoosin aikana. Tilaisuuden intentio on, että siinä tapahtuu jokaisen läsnäolijan korkein paras. 

 

Tälläinen pysähtyminen oman itsen äärelle auttaa näkemään asioita uudesta perspektiivistä ja vahvistaa yhteyttä sisimpään. Meissä jokaisessa oleva sydämen viisaus auttaa parhaalla mahdollisella tavalla päästämään irti pelon eri muodoista ja mielen luomista harhakuvista, jolloin intuitiomme voimistuu ja luottamus sisäiseen ohjaukseen kasvaa. Tämä vahvistaa sisäistä rauhantilaa, mikä heijastuu kaikkeen elämässämme.

Tilaisuuteen kannattaa pukea sellaiset vaatteet, joissa on mukava ja rento olla. Huomioi, että päivän aikana tapahtuu energiahoitoa, mikä voi muuttaa kehon normaalia lämpöä vaihtelevasti viluisemmaksi tai lämpimämmäksi. Oma vesipullo olisi hyvä olla ja varaathan mukaasi myös kevyttä evästä. Pidämme päivän aikana puolen tunnin ruokatauon, jonka aikana syödään omat eväät paikan päällä. Teetä ja kahvia on tarjolla. Tarvitset mukaan myös oman joogamaton tai makuualustan, ellen toisin ilmoita.

Halutessasi voit valmistautua päivän aikana olevaa kvanttihypnoosimatkaa varten sivun alareunassa olevan linkin kautta ja/tai sydänmeditaation avulla.

Mikäli haluat tälläisen tilaisuuden omalle paikkakunnallesi, niin ota yhteyttä.

bottom of page