top of page

Kvanttihypnoosin perusteet 2024
Kaksipäiväinen intensiivikurssi - molempina päivinä klo 9-18 sis. tunnin lounastauon

Näillä näkymin seuraava kurssi on Helsingissä syksyllä, mutta sen suhteen kaikki on vielä auki.

Kurssin hinta 222€

Näiden kahden päivän aikana perehdytään kvanttihypnoosin ihmeelliseen maailmaan teorian ja käytännön harjoittelun avulla.   

Koulutuksessa:

  • avautuu tavallisen hypnoosin ja kvanttihypnoosin välinen ero

  • selviää suggestion merkitys, voima ja vaikutukset

  • tiedostetaan millainen voimavara meissä jokaisessa piilee, miten se näyttäytyy ja miten voimme auttaa muita löytämään tämän voiman itsestään

  • käydään läpi asiakkaan kohtaamista ja itse istuntoa

  • harjoitellaan äänen käyttöä induktion aikana (hoidettavan auttamista transsiin)

  • tehdään harjoitusistuntoja niin, että jokainen pääsee hoitamaan ja olemaan hoidettavana 

Kurssilla on tarjolla kahvia/teetä lisukkeineen.

​Kvanttihypnoosin perusteiden hallitseminen on mahtava työkalu minkä tahansa hoitomuodon yhteydessä ja/tai omaa henkistä kasvua tukemaan. Nämä kaksi päivää avaavat ymmärrystä sisäisestä ohjauksesta ja antavat hyvän pohjan kvanttihypnoosien tekemiselle; aluksi läheisille ja tutuille, sitten vähitellen muillekin. Tekeminen on ainoa tapa todella oppia. Koulutuksen jälkeen tehtyäsi riittävästi harjoitushoitoja, voit osallistua syventävään koulutuspäivään.

Lisää metodista täällä.

Jos haluat mukaan, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen maiju.saariniemi@me.com. Henkilökohtainen  kvanttihypnoosi-istunto ennen kurssia voi auttaa hahmottamaan millaisesta hoitomuodosta on kyse, mutta osallistuminen kurssille ei vaadi muuta kuin intuitiviisen tunteen sen merkityksellisyydestä tässä hetkessä. Jos kuitenkin haluat kokea istunnon ennen koulutusta, niin koulutukseni käyneet, aktiiviset hoitajat on listattu täällä. Minulta saa myös  yhteystiedot harjoitushoitoja tekevistä hoitajista.

Kvanttihypnoosi on:
Läsnäoloa tässä hetkessä.
Antautumista sisäiseen ohjaukseen.
Luottamusta ilman ymmärtämisen tarvetta.
Tarkkailua mitä itsessä tapahtuu.

En tekisi tätä työtä, saatikka opettaisi, ilman rakasta, edesmennyttä opettajaani Dolores Cannonia, jonka tärkeät QHHT - Quantum Healing Hypnosis Technique -opit ovat kvanttihypnoosin pohjalla. Niistä olen aloittanut v. 2012 ja heti ensimmäisestä istunnosta alkaen käytännön tekeminen on opettanut lisää. Kun istunto ei mene ollenkaan kuten sen “pitäisi” opetusmateriaalin mukaan mennä, niin sitten on laitettava käsikirjoitus syrjään ja seurattava intuitiota. Jälkikäteen olen ymmärtänyt, että juuri ne haasteellisilta tuntuneet istunnot ovat olleet kaikkein opettavaisimpia ja tuoneet valtavasti uusia oivalluksia. Doloreksen lisäksi olen siis kiitollinen kaikille asiakkailleni. He ovat olleet yhtälailla opettajiani tällä polulla antaen minulle mahdollisuuden löytää uusia tapoja auttaa heitä ja itseäni oman voiman äärelle. Joten tältä pohjalta vedän näitä koulutuksia. En opeta QHHT:ta, vaikkakaan siitä saamani opit eivät voi olla vaikuttamatta minuun tai pitämiini istuntoihin, joista käytän nimitystä kvanttihypnoosi.

Ajan saatossa itselleni on muotoutunut oma kädenjälki, miten istuntoja teen tai miten oppimaani ja kokemustani hoidoissa ja elämässäni sovellan. Näin käy myös kurssini käyneille ja niin sen kuuluu mielestäni ollakin: vapaata flowta, vapaata virtaa, omaa intuitiota kuunnellen. Ainoa asia, jota painotan hoitajiksi aikovilta on vilpitön halu auttaa hoidettavaansa pääsemään oman sisäisen voiman ja viisauden äärelle. Näin ollen hoitaja ei koskaan kanavoi tai anna omia ajatuksiaan vastauksena hoidettavalleen tämän ollessa transsissa. Tähän toivon jokaisen koulutukseen tulevan sitoutuvan. 

Järjestän koulutuksia intuitiivisesti tilanteen ja kysynnän mukaan. 

Ota yhteyttä sähköpostilla, mikäli olet kiinnostunut kurssista.

Jos mietit opettaako kukaan muu kvanttihypnoosia, niin aiheesta täällä.

Todistus_perusteet_tyhjä.jpeg
bottom of page