• Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon
  • Grey YouTube Icon

© 2020 by Marjut Saariniemi

Kvanttihypnoosin perusteet Jyväskylässä siirtyy eteenpäin 

La ja su klo 9-18 (sisältäen tunnin ruokatauon)

Hinta 180€ 

Intensiivisen viikonlopun aikana perehdytään kvanttihypnoosin ihmeelliseen maailmaan teorian ja käytännön harjoittelun avulla.   

Koulutuksessa:

  • avautuu tavallisen hypnoosin ja kvanttihypnoosin välinen ero

  • selviää suggestion merkitys, voima ja vaikutukset

  • tiedostetaan millainen voimavara meissä jokaisessa piilee, miten se näyttäytyy ja miten voimme auttaa muita löytämään tämän voiman itsestään

  • käydään läpi asiakkaan kohtaamista ja itse istuntoa

  • harjoitellaan äänen käyttöä induktion aikana (hoidettavan auttamista transsiin)

  • tehdään harjoitusistuntoja niin, että jokainen pääsee hoitamaan ja olemaan hoidettavana 

Kurssin hinta sisältää koulutuksen sekä kahvit/teet lisukkeineen ja pientä välipalaa. 

​Kvanttihypnoosin perusteiden hallitseminen on mahtava työkalu minkä tahansa hoitomuodon yhteydessä ja/tai omaa henkistä kasvua tukemaan. Nämä kaksi päivää avaavat ymmärrystä sisäisestä ohjauksesta ja antavat hyvän pohjan kvanttihypnoosien tekemiselle; aluksi läheisille ja tutuille, sitten vähitellen muillekin. Tekeminen on ainoa tapa todella oppia. Koulutuksen jälkeen tehtyäsi vähintään 20 harjoitushoitoa raportteineen, voit osallistua syventävään koulutuspäivään. Lisää metodista täällä.

Jos haluat mukaan, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen maiju.saariniemi@me.com. Olen kiinnostunut taustastasi ja motivaatiostasi. Koulutus edellyttää myös kolmen tunnin henkilökohtaista kvanttihypnoosi-istuntoa, jotta ymmärrät millaisesta hoitomuodosta on kyse. Istunnon voit tehdä joko kanssani tai koulutukseni käyneen hoitajan kanssa. Syventävän päivän käyneet ja aktiivisesti istuntoja tekevät hoitajat on listattu täällä

En tekisi tätä työtä, saatikka opettaisi, ilman rakasta, edesmennyttä opettajaani Dolores Cannonia, jonka tärkeät opit ovat kvanttihypnoosin pohjalla, ts. QHHT - Quantum Healing Hypnosis Technique. Niistä olen aloittanut v. 2012 ja heti ensimmäisestä istunnosta alkaen käytännön tekeminen on opettanut lisää. Kun istunto ei mene ollenkaan kuten sen “pitäisi” opetusmateriaalin mukaan mennä, niin sitten on laitettava käsikirjoitus syrjään ja seurattava intuitiota. Jälkikäteen olen ymmärtänyt, että juuri ne haasteellisilta tuntuneet istunnot ovat olleet kaikkein opettavaisimpia ja tuoneet valtavasti uusia oivalluksia. Doloreksen lisäksi olen siis kiitollinen kaikille asiakkailleni. He ovat olleet yhtälailla opettajiani tällä polulla antaen minulle mahdollisuuden löytää uusia tapoja auttaa heitä oman voimansa äärelle. Joten tältä pohjalta vedän näitä koulutuksia. 

Järjestän koulutuksia intuitiivisesti tilanteen mukaan. Ota yhteyttä mikäli haluat, että ilmoitan sinulle henkilökohtaisesti tulevien koulutuksien päivämäärät heti, kun ne tiedän. Seuraava koulutus pääkaupunkiseudulla on todennäköisesti syksyllä.