top of page
Etsi
  • Writer's pictureMarjut Saariniemi

Viesti egolta

Olen pahoillani että olen satuttanut Sinua lukemattomat kerrat jättämällä tarpeesi ja tunteesi huomiotta. Olen aivan liian usein sivuuttanut tai vähätellyt Sinua; moittinut ulkomuotoasi, sanojasi, käytöstäsi ja sivistystäsi. Sinussa on tuntunut olevan puutteita tai piirteitä, joita olen arvostellut tai joista olen huomautellut. Sen lisäksi olen vaatinut Sinua venymään kohtuuttomiin suorituksiin ja aikatauluihin, hyvinvointisikin kustannuksella. Olen ruoskinut Sinua liikkeelle velvollisuudentunteeseen vedoten ja häiriköinyt mielenrauhaasi monin eri tavoin. Olen kyseenalaistanut tekemiäsi valintoja ja saanut Sinut epäilemään itseäsi ja muita, jopa pelkäämään. Olen syvästi pahoillani kaikesta aiheuttamastani kivusta.


Anna anteeksi kohtalokas käytökseni Sinua kohtaan. Olen ollut täysin sokea tavastani toimia ja tietämätön aiheuttamastani vahingosta. Olen ymmärtämättömyyttäni yrittänyt sovittaa Sinua muottiin, johon luulin Sinun kuuluvan ja kuvitellut toimineeni parhaaksesi. Olen vilpittömästi uskonut olevani puolellasi, mutta näen nyt selvemmin. Ymmärrän kuinka usein olenkin satuttanut Sinua tavalla, joka on heikentänyt elämänvoimaasi ja vienyt kauemmas omasta autenttisuudestasi ja yksilöllisestä tavastasi olla juuri Sinä, kaikkine puolinesi. Anna anteeksi kapea-alainen katsontatapani.


Rakastan Sinua eikä tarkoitukseni ole koskaan ollut satuttaa, päinvastoin. Olen aina halunnut suojella Sinua. Olet tärkeintä, mitä elämässäni on. Ilman Sinua minulla ei ole mitään. Haluan että olet terve ja onnellinen. Haluan sitä enemmän kuin mitään muuta, koska silloin minäkin voin hyvin. Haluan että olet täynnä elämäniloa ja intohimoa tekemiäsi asioita kohtaan. Haluan että rakastat elämääsi ja toteutat itseäsi Sinulle luontaisella tavalla. Rakastan Sinua ja haluan elämääsi vain parasta. Toivon, että Sinäkin voisit rakastaa minua.


Kiitos että olet auttanut minua näkemään asioita toisin. Sinä herätit minut toisenlaiseen todellisuuteen avaamalla oven, jota en ollut uskaltanut aukaista. Nyt olen vihdoin mennyt pelkoa kohti ja huomannut sen olevan tie vapauteen. Kiitos että olet ollut kärsivällinen kanssani. Kiitos että autoit minua katsomaan asioita kokonaan uudesta perspektiivistä. Ymmärrän nyt niin paljon enemmän ja olen oppinut luottamaan tavalla, jota aikaisemmin en osannut edes kuvitella.274 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page