top of page

Healing Circle

Paluu sydäntietoisuuteen; ilon, valon, rakkauden ja totuuden Lähteelle. Ryhmän kokoontuminen piirissä vahvistaa energiaa ja luo hyvän tilan energian kokemiselle. Välitämme puhdasta rakkauden ja valon energiaa korkeimmaksi parhaaksenne.

Tapahtuman kulku

Aloitamme tilaisuuden lyhyellä hiljentymisellä, jolloin käännymme kukin sisään päin ja irtaannumme arjen melskeestä. Apuna käytämme rumpua, äänimaljoja tai musiikkia. Tätä seuraa heti perään varsinainen hoito (20 min), joka tapahtuu hoitajien ollessa kevyessä transsissa, eli muuntuneessa tietoisuuden tilassa. Joku hoitajista voi nähdä asioita tai saada informaatiota, joidenkin työkalu on syvältä koskettava laulu tai rummutus, joku voi kertoa tarinoita tai sitten olemme vain puhtaan rakkauden ja valon välittäjiä. 

Kehosi viisaus ottaa vastaan sen minkä tarvitset tai pystyt vastaanottamaan sillä hetkellä, oli se sitten fyysistä tai henkistä apua. Hoito voi olla voimallistakin, kaikki tapahtuu sen hetkisen tarpeesi mukaan turvallisesti ja sisäisestä ohjauksesta käsin. Loppuun on varattu aikaa vapaaehtoiselle kokemuksien läpikäymiselle, jakamiselle ja kysymyksille. Me hoitajatkin tuomme esiin kokemaamme ja kerromme tulleita viestejä yksilöidysti tai yleisesti koko ryhmälle. Hoidon tarkoituksena on antaa sinulle oivalluksia oman itsesi ja muiden ymmärtämiseen sekä auttaa kulkemaan siihen suuntaan, joka mahdollistaa täysipainoisen ja sinun oloisen elämän.

Paikka: Auringonsilta, Pursilahdenranta 2D, Helsinki

Hinta: haluamasi lahjoitus

Älä kuitenkaan jätä tulematta, vaikkei sinulla olisi lahjoitusta, jos koet tilaisuuden merkittäväksi itsellesi. 

Paikkoja on rajoitetusti (8 kpl) ja ainoa tapa ilmoittautua mukaan on varauskalenterin kautta: www.nettiaika.fi/Mariwell 
(Vuosaari - Healing Circle)

 

Seuraavan tilaisuuden ajankohta:

Vielä auki (tilaisuus kestää max. 1,5 h)

BIR_4153.jpg
MUUT HOITAJAT (meitä on aina 3 paikalla hoitamassa ryhmää):
a653eb8a-77ca-4b3f-b190-888ac2c71da8.jpg
Anne-Mari Holopainen
kuntohoitaja vuodesta 1990, intuitiiviset energiahoidot -11, näkijä
maria-esite.jpg
Maria Blomqvist
tunnevyöhyketerapeutti ja intuitiivinen energiahoitaja vuodesta 2015
2faa968a-fede-422b-9d63-e0a42ee2880e.jpg
Isto Blomqvist
intuitiivinen ja luontaisesti transsiherkkä, harjoittanut transsityöskentelyä
syksystä 2017 alkaen
bottom of page