top of page

Tunne voimasi - ryhmätilaisuudet

Tutustu myös blogitekstiini Voiman tunnen

IMG_0570.jpg

Meissä jokaisessa oleva sisäinen voima auttaa aina parhaalla mahdollisella tavalla päästämään irti pelon eri muodoista ja mielen luomista harhakuvista. Kun pysähdymme itsemme äärelle kuuntelemaan sisäistä ohjaustamme, alamme näkemään elämämme ja tilanteemme toisin. Intuitiomme vahvistuu ja luottamuksemme itseämme kohtaan kasvaa. Ymmärrämme olevamme avain elämämme tapahtumiin ja näemme mahdollisuutemme toisin.

Vedän ryhmille lyhyempi- tai pidempikestoista Tunne voimasi -ohjausta. Tilaisuuksien intentio on, että niissä tapahtuu aina jokaisen läsnäolijan korkein paras. Ryhmänä autamme toisiamme monella tapaa ja siksi nämä tilaisuudet ovat voimallisia. Jokainen kerta alkaa alustuksella, jonka pidän intuitiivisen ohjauksen mukaisesti ryhmän energioita lukien. Tästä seuraa yhteistä keskustelua, jonka jälkeen tehdään sisäistä matkaa joko joogamatolla maaten tai tuolissa mukavasti istuen. Autan tässä käyttämällä rummutusta, äänihoitoa ja kvanttihypnoosia. Tilaisuuden kestosta riippuen pidämme välillä taukoja, jolloin jokainen voi kirjoittaa ja/tai jakaa kokemaansa. Lopuksi vielä keskustelemme yhdessä kokemuksesta ja kaikesta siitä, mitä siihen hetkeen nousee.

Tunne voimasi -ryhmät ovat kaikille. Ehkä sinun on vaikeaa kuunnella omaa sisintäsi ja meditoida. Ehkä jopa epäilet kykyjäsi. Tai ehkä jo tunnet yhteyden sisäiseen voimaasi, mutta haluat entisestään vahvistaa sitä ja päästää irti kaikesta mikä estää aitouden ja itsesi rakastamisen, sekä rakkaudesta käsin elämisen. Nämä tilaisuudet avaavat tietoisuutta ja auttavat pääsemään oman totuuden äärelle. Olipa kyseessä säännölliset puolentoista tunnin tapaamiset tai kertaluontoinen puolen päivän tai koko viikonlopun kohtaaminen, niin jokainen pysähtyminen itsensä äärelle vie lähemmäksi omaa totuutta ja autenttisuutta

 

Jos haluat esim. paikkakunnallesi tai työpaikallesi tälläisen voimaannuttavan ryhmätilaisuuden, niin ole yhteydessä. Voidaan yhdessä miettiä tarpeitasi ja sitä miten edetään järjestelyiden kanssa.

 

Tapaamisten merkitystä avaa myös blogini: Voiman tunnen.

bottom of page