top of page

Kvanttihypnoosimatka ryhmälle - ryhmässä on voimaa

Maailma ympärillämme tarjoaa monenlaista teoriaa ja "tutkittua faktaa", ja hyvää tarkoittavat ihmiset jakavat mielipiteitään totuutena. Kaikilla on näkemyksensä, mutta moni unohtaa vieläkin sen, että tällä tasolla, jolla elämme ei ole olemassa absoluuttista, muuttumatonta totuutta mistään. Me jokainen olemme ainutlaatuisia ja valitsemme itse (joko tietoisesti tai tiedostamattamme) sen, mikä on meille totta ja hyvää tai huonoa. Jos valintojamme ohjaa pelko, pienennämme itsemme ja saatamme seurata totuutta, joka on jonkun toisen ihmisen tai tahon määrittelemä, VAIKKA henkilökohtainen kokemuksemme olisikin tästä poikkeava. Tällöin pelko estää meitä uskomasta ja luottamasta itseemme. Kun pysähdymme itsemme äärelle, ja alamme kuuntelemaan sisäistä opastamme, sydämen viisautta, löydämme oman voiman. Kvanttihypnoosi on yksi tie. Sen avulla käännetään huomio sisäänpäin ja pyydetään ohjausta sisäiseltä oppaalta, sisäiseltä viisaudelta. Tätä viisautta voi kutsua intuitioksi, Jumalaksi, Pyhäksi Hengeksi, Rakkaudeksi, enkeliksi, henkioppaaksi, korkeammaksi minäksi, korkeammaksi tietoisuudeksi... mikä itselle resonoi. Todellisuudessa ei ole mitään väliä, miksi me tätä meissä jokaisessa olevaa eheyttävää voimaa, kipinää, kutsumme, sillä sanat ovat vain rajallisia määreitä jollekin, jota meidän on mahdotonta mielen tasolla käsittää. Tärkeintä on varmaankin tiedostaa, että kaikenlainen itsensä ääreen pysähtyminen ja omien pelkojen kohtaaminen johtaa lopulta rauhan ja luottamuksen tilaan, jolloin löytää oman autenttisuuden ja totuuden. 

Ks. aiheesta lisää: Todellisuuden monet kasvot ja Rakastaa, ei rakasta, rakastaa.

masterkuva.jpg

Sisäinen viisautemme ohjaa aina rakkaudesta käsin. Ehkäpä juuri siksi sisäänpäin kääntymisellä on pitkä historia; itsemme ääreen pysähtyminen tukee monin tavoin hyvinvointiamme ja auttaa löytämään oman voimamme.

Kuva on lokakuun 2017 Free Spirit tapahtumastamme. Kiitos mukanaolleille.

Pidän ryhmille kvanttihypnoosimatkoja, joissa huomio käännetään sisäänpäin ja pyydetään ohjausta sisäiseltä viisaudelta. Matka tapahtuu joko joogamatolla maaten tai tuolissa mukavasti istuen. Kvanttihypnoosin aikana voi kokea sisäisen maailman rikkauden ja saada vastauksia rakkaudelliselta lähteeltä, ja yleensä sen aikana on koko ajan tietoinen ulkoisesta ympäristöstä. Kokemusta voisi verrata ohjattuun meditaatioon sillä poikkeuksella, että induktion (transsiin auttavan ohjauksen) jälkeen jokaisen oma sisäinen viisaus kuljettaa kokijaa sellaiseen kokemukseen mitä hän eniten tarvitsee saadakseen parhaan mahdollisen avun. Kokemus on henkilökohtainen vaikkakin ryhmän jäsenet voivat kokea samankaltaisia tarinoita, elämiä, tuntemuksia ja/tai teemoja. Voit lukea lisää kvanttihypnoosista täältä

Kannustan ihmisiä mukaan ryhmätapahtumiin, koska ryhmänä saamme aikaan huomattavasti enemmän kuin yksin. Opettajani Dolores Cannon kirjoitti kirjassaan The search for hidden sacred knowledge: "Työssäni on monta kertaa korostunut mielen voima keskittymisessä ja luomisessa. Tärkeä viesti (asiakkaiden korkeimmalta tietoisuudelta) on, että jos yhden ihmisen mielen voima voi muuttaa olosuhteita, niin kuvittele mitä ryhmä voi saada aikaan. Jos saa ryhmän ihmisiä keskittymään yhteen asiaan niin se voi muuttaa maailmaa ja todella saada ihmeitä aikaan. Koska ryhmän voima ei ole ainoastaan moninkertainen vaan paljon paljon enemmän. Ryhmällä on valtava voima.” 

 

Näissä tilaisuuksissa autamme toisiamme keskittymään rakkauden ohjaukseen ja näin vapautumaan pelon harhakuvista. 

Seuraava tilaisuus maaliskuussa

Laita viestiä mailitse, mikäli haluat saada henkilökohtaisen ilmoituksen tulevista tapahtumista.

Paikka: Vuosaari

 

Hinta: varallisuutesi mukainen lahjoitus paikan päällä 1€-20€

Matkaajat: max 9 

Ilmoittautumiset: maiju.saariniemi@me.com

Näissä tilaisuuksissa kuuntelemme sisäistä opastamme ja antaudumme rakkauden ohjaukselle. Tällöin voimme eheytyä ja löytää todellisen olemuksemme. Tilaisuudet ovat hoitavia, ja jo ennen niitä, ja niiden jälkeenkin, voi nousta pintaan erilaisia kehollisia tuntemuksia, emootioita, unia, unettomuutta. Nämä ovat luonnollinen osa prosessia, eikä niistä tarvitse huolestua. 

​Tässä tilaisuudessa makoillaan joogamatoilla, jotka löytyy jokaiselle paikan päältä, samoin löytyy tyynyt ja torkkupeitotkin. Jos kaipaat pehmeämpää alustaa, tuo lisäksi myös oma joogamattosi tai makuualustasi. Tilaisuuksiin on hyvä pukeutua miellyttäviin vaatteisiin, joissa on helppo ja lämmin olla. Kannattaa ottaa mukaan myös oma vesipullo.

 

Jotta saisit kokemuksesta parhaan mahdollisen hyödyn, siihen olisi hyvä valmistautua hiukan etukäteen. Ks. linkki alla. 

Lämpimästi tervetuloa :)

bottom of page